Installere appen

Du kan installere Kaspersky -appen fra appbutikkene til Google, Huawei, Xiaomi eller andre leverandører.

Slik installerer du Kaspersky-appen:

1. Åpne butikkappen eller nettsiden på enheten din.
  2. Finn Kaspersky appen.
  3. Åpne app-siden og trykk på Installer . Installasjonen av appen begynner.
  4. Åpne appen og se listen over tillatelser Kaspersky-appen trenger.
    • Hvis du godtar å gi appen disse tillatelsene, gå til enhetens innstillinger, finn Kaspersky-appen og la appen få tilgang til å administrere alle filene.
    • Hvis du nekter å gi appen nødvendige tillatelser, må du avinstallere appen.

Hvis enheten din kjører på Android 13 eller 14, vil du bli bedt om å gi appen tillatelse til å vise varsler. Hvis du ikke gir denne tillatelsen til Kaspersky-appen, vil ikke appen kunne varsle deg om din beskyttelsesstatus, lisensinformasjon og andre apprelaterte problemer.

Noen steg vil variere avhengig av hvilken butikk du bruker.

For mer informasjon om bruk av Google Play, gå til brukerstøtten for Google Play . For mer informasjon om bruk av AppGallery, gå til AppGallery Support-nettstedet. For mer informasjon om bruk av andre leverandørers appbutikker, se hjelpedokumentasjonen til den tilsvarende leverandøren.